Player Information: Pedro Fco. Morales Sureda | Grup 1 Tardor 2012-2013
Print 

Dades personals

Fotografia de Pedro Fco. Morales Sureda
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Pedro Fco. Morales Sureda
Any: 1988
Alçada: 182 cm
Pes: 78 kg
Peu dominant: Dretà

Palmarès

Màxim golejador Lliga Estiu 2011 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2011-2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2012 (41 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2012-2013 (35 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2013 (43 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2013 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2014 (33 gols).

Historial de partits

Partits Gols marcats Gols rebuts Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles Punts MVP
%PM %08 %885 2 - 1 0 0 0 0 0 0
%PM %14 %875 3 - 3 2 0 0 0 0 0
Partits totals 2 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Temporada Equip Jugats
Primavera 2011 Mezzo F.C. 12
Estiu 2011 Frutos Suecos 15
Tardor 2011-2012 Frutos Suecos 16
Primavera 2012 Frutos Suecos 13
Estiu 2012 Frutos Suecos 11
Tardor 2012-2013 Frutos Suecos 2
Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD 16
Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD 14
Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD 11
Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD 12
Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD 9
Total 131