Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 6
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
Dimecres, 13.11.2013 Paralaktikos 3 - 2 Yates Mallorca 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 20.11.2013 Yates Mallorca 5 - 2 Perfums Club 3 0 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 27.11.2013 Rock 'n 'Rolla 2 - 3 Yates Mallorca 3 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 04.12.2013 Yates Mallorca 3 - 2 Falamos no campo 0 3 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 11.12.2013 Bilo and Friends 2 - 6 Yates Mallorca 3 3 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 18.12.2013 Yates Mallorca 5 - 2 Borussi 0 3 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 08.01.2014 Collcodrilos 0 - 11 Yates Mallorca 0 8 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 15.01.2014 Estrella Coja 2.0 2 - 2 Yates Mallorca 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 22.01.2014 Yates Mallorca 8 - 2 Llaüt 1 5 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 29.01.2014 Los Chopsticks 0 - 2 Yates Mallorca 3 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 05.02.2014 Yates Mallorca 4 - 0 Inmo 83 3 4 0 0 0 0 1 0 0
Dimecres, 12.02.2014 Yates Mallorca 18 - 0 Vía Alemania 3 14 0 0 0 0 0 0 0
Divendres, 21.02.2014 9 - 1 0 5 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 27.02.2014 1 - 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimarts, 04.03.2014 5 - 2 0 4 0 0 0 0 0 0 0
Divendres, 07.03.2014 2 - 3 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 19 57 0 0 0 0 1 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones 5 10 5 0 3 0 0 0 0 0 0
Primavera 2018 Yates Mallorca 10 14 25 0 1 0 0 0 1 0 0
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna 13 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna 10 0 8 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2011-2012 Fix Projects 8 15 14 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2013 Yates Mallorca 3 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Yates Mallorca 8 5 11 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca 16 30 57 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2014 Yates Mallorca 12 12 31 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2014 Falamos no campo 4 0 4 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca 9 13 18 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2015 Yates Mallorca 6 3 10 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2015 Yates Mallorca 10 0 24 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca 14 12 36 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2016 Yates Mallorca 4 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2016 Yates Mallorca 9 13 23 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2016-2017 Inmo 83 11 13 32 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2017 Yates Mallorca 9 9 13 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2017 Yates Mallorca 10 16 24 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca 13 24 46 0 0 0 0 0 0 0 0
Total 184 190 402 0 4 0 0 0 21 0 0

Carrera com a jugador

Competició Temporada Equip Funció / Posició:
Grup 2 Tardor 2018-2019 Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones Davanters
Grup 3 Primavera 2018 Primavera 2018 Yates Mallorca Davanters
Grup 1 Primavera 09 Primavera 2009 Cafetería Nuredduna Davanters
Grup 3 Estiu 09 Estiu 2009 Cafetería Nuredduna Davanters
Grup 1 Tardor 2011-2012 Tardor 2011-2012 Fix Projects Davanters
Grup 6 Primavera 2013 Primavera 2013 Yates Mallorca Davanters
Grup 5 Estiu 2013 Estiu 2013 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 13-14 Tardor 2013-2014 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2014 Primavera 2014 Yates Mallorca Davanters
Grup 4 Estiu 2014 Estiu 2014 Falamos no campo Davanters
Play-off 1a Tardor 14-15 Tardor 2014-2015 Yates Mallorca Davanters
Play-off 2a Primavera 2015 Primavera 2015 Yates Mallorca Davanters
Play-off 1a Estiu 2015 Estiu 2015 Yates Mallorca Davanters
Play-Off 1a Tardor 15-16 Tardor 2015-2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Primavera 2016 Primavera 2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Estiu 2016 Estiu 2016 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 2016-17 Tardor 2016-2017 Inmo 83 Davanters
Grup 3 Primavera 2017 Primavera 2017 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Estiu 2017 Estiu 2017 Yates Mallorca Davanters
Grup 3 Tardor 2017-2018 Tardor 2017-2018 Yates Mallorca Davanters