Print 

Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Nom: Fco. Manuel 'Manolo' García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 8
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Gols marcats Gols rebuts Gols rebuts mitjana Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles Punts MVP
Dimecres, 29.03.2017 500 millas 3 - 0 Yates Mallorca 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 05.04.2017 Yates Mallorca 2 - 2 Sanudiet 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 12.04.2017 Real MTR 1 - 0 Yates Mallorca 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 24.05.2017 Yates Mallorca 2 - 0 Inmo 83 2 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 31.05.2017 UD La Palmas 1 - 9 Yates Mallorca 3 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 07.06.2017 2 - 4 3 0 0 0 0 0 0
Dijous, 15.06.2017 4 - 1 3 0 0 0 0 0 0
Dilluns, 19.06.2017 4 - 1 1 0 0 0 0 0 0
Dijous, 22.06.2017 1 - 1 1 0 0 0 0 0 0
Partits totals 13 0 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Gols marcats  Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles  Punts MVP 
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones 11 12 0 0 0 0 0 0
Primavera 2018 Yates Mallorca 10 24 0 0 1 0 0 0
Estiu 2019 Yates Mallorca 5 17 0 0 0 0 0 0
Primavera 2019 Yates Mallorca 15 27 0 0 0 0 0 0
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna 13 17 0 0 0 0 0 0
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna 10 8 0 0 1 0 0 0
Tardor 2011-2012 Fix Projects 8 12 0 0 2 0 0 0
Primavera 2013 Yates Mallorca 3 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Yates Mallorca 8 8 0 0 2 0 0 0
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca 16 45 0 0 1 0 0 0
Primavera 2014 Yates Mallorca 12 31 0 0 1 0 0 0
Estiu 2014 Falamos no campo 4 4 0 0 1 0 0 0
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca 9 14 0 0 1 0 0 0
Primavera 2015 Yates Mallorca 6 5 0 0 2 0 0 0
Estiu 2015 Yates Mallorca 10 1 0 0 0 0 0 0
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca 14 11 0 0 1 0 0 0
Primavera 2016 Yates Mallorca 4 0 0 0 1 0 0 0
Estiu 2016 Yates Mallorca 9 22 0 0 1 0 0 0
Tardor 2016-2017 Inmo 83 11 29 0 0 0 0 0 0
Primavera 2017 Yates Mallorca 9 5 0 0 0 0 0 0
Estiu 2017 Yates Mallorca 10 23 0 0 0 0 0 0
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca 13 31 0 0 0 0 0 0
Total 210 457 0 0 21 0 0 0