Player Information: Pedro Fco. Morales Sureda | Play Off 1a Tardor 11-12
Print 

Dades personals

Fotografia de Pedro Fco. Morales Sureda
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Pedro Fco. Morales Sureda
Any: 1988
Alçada: 182 cm
Pes: 78 kg
Dorsal: 17
Posició: Davanters
Peu dominant: Dretà

Palmarès

Màxim golejador Lliga Estiu 2011 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2011-2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2012 (41 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2012-2013 (35 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2013 (43 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2013 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2014 (33 gols).

Historial de partits

Partits Gols marcats Gols rebuts Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles Punts MVP
%PM %03 %833 4 - 10 3 0 0 0 0 0
%PM %10 %833 4 - 2 2 0 0 0 0 0
%PM %17 %833 4 - 4 1 0 0 0 0 0
%PM %31 %833 2 - 2 1 0 0 0 0 0
%PM %07 %916 5 - 10 6 0 0 0 0 0
%PM %14 %875 7 - 3 4 0 0 0 0 0
%PM %21 %916 3 - 7 4 0 0 0 0 0
%PM %28 %833 7 - 2 4 0 0 0 0 0
%PM %12 %833 8 - 2 5 0 0 0 0 0
%PM %19 %875 4 - 5 4 0 0 0 0 0
%PM %10 %916 4 - 0 0 0 0 0 0 0
%PM %16 %833 5 - 4 1 0 0 0 0 0
%PM %30 %875 Aluminios NHC 2 - 4 Frutos Suecos 0 0 0 0 0 0
%PM %03 %833 Nuevo Darsena 0 - 7 Frutos Suecos 3 0 0 0 0 0
%PM %07 %875 Frutos Suecos 6 - 2 Forn de la Pau 2 0 0 0 0 1
%PM %10 %885 Recreativos Redondo 2 - 3 Frutos Suecos 2 0 0 0 0 0
Partits totals 42 0 0 0 0 1

Estadístiques personals

Temporada Equip Jugats Gols marcats  Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles  Punts MVP 
Primavera 2011 Mezzo F.C. 12 30 0 0 0 0 0 0
Estiu 2011 Frutos Suecos 15 44 0 0 0 0 0 0
Tardor 2011-2012 Frutos Suecos 16 42 0 0 0 0 0 26
Primavera 2012 Frutos Suecos 13 42 0 0 0 0 0 16
Estiu 2012 Frutos Suecos 11 41 0 0 0 0 0 11
Tardor 2012-2013 Frutos Suecos 2 2 0 0 0 0 0 3
Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD 16 43 0 0 0 0 0 12
Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD 14 44 0 0 0 0 0 16
Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD 11 41 0 0 0 0 0 13
Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD 12 33 0 0 0 0 0 18
Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD 9 20 0 0 1 0 0 0
Total 131 382 0 0 1 0 0 115