• Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial

Print 

Dades personals

Fotografia de Fco. Manuel García Mas
Nom: Fco. Manuel García Mas
Conegut com: Manolo
Any: 1991
Alçada: 180 cm
Pes: 80 kg
Dorsal: 8
Posició: Davanters

Palmarès

Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2017-2018 
MVP "Or" Lliga Tardor 2017-2018 
Màxim golejador "Or" 
Lliga Tardor 2016-2017 (35 gols)
Màxim golejador "Or" Lliga Estiu 2016
Màxim golejador "Or" Lliga Tardor 2015-2016
MVP "Or" Lliga Tardor 2015-2016

Màxim golejador
 "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (57 gols)
Màxim golejador "Plata" Lliga Primavera 2014 (31 gols)
MVP "Or" Lliga Tardor 2013-2014 (30 punts)

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
Dimecres, 15.11.2017 Yates Mallorca 3 - 3 The Pelycans FC 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 22.11.2017 Los Leones Huevones 1 - 8 Yates Mallorca 2 6 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 29.11.2017 Yates Mallorca 13 - 0 La Frontera 3 6 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 13.12.2017 Estanis metalúrgica 3 - 9 Yates Mallorca 3 8 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 20.12.2017 Yates Mallorca 3 - 5 Inmo 83 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 10.01.2018 Yates Mallorca 5 - 1 Avante, centro de día 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 17.01.2018 Croquetas F.C. 0 - 3 Yates Mallorca 3 2 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 31.01.2018 Yates Mallorca 8 - 1 500 millas 1 6 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 07.02.2018 Real MTR 5 - 3 Yates Mallorca 1 2 0 0 0 0 0 0 0
Dilluns, 19.02.2018 0 - 10 0 5 0 0 0 0 0 0 0
Dimecres, 28.02.2018 0 - 6 0 5 0 0 0 0 0 0 0
Dilluns, 05.03.2018 3 - 6 0 3 0 0 0 0 0 0 0
Divendres, 09.03.2018 3 - 2 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 15 46 0 0 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Tardor 2018-2019 GD Rehabilitaciones 4 10 5 0 2 0 0 0 0 0 0
Primavera 2018 Yates Mallorca 10 14 25 0 1 0 0 0 1 0 0
Primavera 2009 Cafetería Nuredduna 13 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2009 Cafetería Nuredduna 10 0 8 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2011-2012 Fix Projects 8 15 14 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2013 Yates Mallorca 3 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Yates Mallorca 8 5 11 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2013-2014 Yates Mallorca 16 30 57 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2014 Yates Mallorca 12 12 31 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2014 Falamos no campo 4 0 4 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2014-2015 Yates Mallorca 9 13 18 0 0 0 0 0 1 0 0
Primavera 2015 Yates Mallorca 6 3 10 0 0 0 0 0 2 0 0
Estiu 2015 Yates Mallorca 10 0 24 0 0 0 0 0 2 0 0
Tardor 2015-2016 Yates Mallorca 14 12 36 0 0 0 0 0 2 0 0
Primavera 2016 Yates Mallorca 4 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Estiu 2016 Yates Mallorca 9 13 23 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2016-2017 Inmo 83 11 13 32 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2017 Yates Mallorca 9 9 13 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2017 Yates Mallorca 10 16 24 0 0 0 0 0 1 0 0
Tardor 2017-2018 Yates Mallorca 13 24 46 0 0 0 0 0 0 0 0
Total 183 190 402 0 3 0 0 0 21 0 0

Sancionats

Tardor 2018-2019
Jugador Equip Durada Finalitza
Alberto Crespí Canals Steauadegrifo FC 1 Jornada 3
Mohamed Haddouti Inmo 83 9 Jornada 11
Guiem Mercadal Mesquida Surya 5 Jornada 7
Yhon Fedi Villegas Álvarez F.C. Sa Goleta 1 Jornada 5